MAE: Atenționare de călătorie în Grecia

MAE: Atenționare de călătorie în Grecia Foto: travel-greece.org
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetățenii români care intenționează să tranziteze teritoriul Greciei că, urmare a protestelor inițiate de grupuri de migranți din Orientul Mijlociu, aflați la zona de frontieră dintre Grecia și Macedonia, luni a fost închis de către protestatari drumul național Evzonoi - Salonic, în apropierea localității Polikastro.

“Conform informațiilor transmise de autoritățile de poliție elene, traficul — inclusiv un număr semnificativ de camioane înmatriculate în România și care traversează frontiera eleno-bulgară pe la punctul de trecere a frontierei Promahonas-Kulata — a fost deviat către localitatea Kilkis. Autoritățile elene nu au o estimare privind durata blocajului instituit de migranții care sunt blocați de mai multe săptămâni în zona localității de frontieră Idomeni, dintre Grecia și Macedonia, din cauza închiderii rutei balcanice de migrație”, precizează MAE.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește că cetățenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziție aplicația "Călătorește în siguranță", care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de alertare, în cazul în care apar situații speciale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...