Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ACCIDENT GRAV LA OLĂNEŞTI! O şoferiţă beată a spulberat cinci copii!

ACCIDENT GRAV LA OLĂNEŞTI! O şoferiţă beată a spulberat cinci copii! Foto: arhiva Vocea Valcii
Un accident grav a avut loc în această după-amiază de sâmbătă, 2 aprilie 2016, în jurul orei 18.00, cinci copii fiind răniţi. O femeie beată criţă a pierdut controlul volanului maşinii pe care o conducea şi a intrat în plin în grupul de cinci minori, grup ce se afla pe marginea carosabilului.

Totul s-a întâmplat la Băile Olăneşti, când femeia, o rudăreasă 36 de ani – M.F. – conducea un autovehicul marca Seat, iar la un moment dat, din cauza faptului că era în stare de ebrietate, a pierdut controlul maşinii şi a lovit din plin cinci copii.

Şoferiţa a părăsit locul accidentului, ea fiind prinsă în Ostroveni, în zona „Cina” din municipiu, de poliţiştii rutieri ai Biroului Rutier Râmnicu Vâlcea. Oamenii legii au testat-o cu aparatul etilotest, ea având o alcoolemie de 0,74 mg/ l în aerul pur expirat. Rudăreasa a fost reţinută şi dusă la audieri.

Cât despre copiii accidentaţi, aceştia au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vâlcea, însă până acum nu se ştie nimic despre starea lor de sănătate.

Vom reveni cu amănunte!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella