FOTO: INCENDIU la Râureni! Pompierii se luptă cu flăcările

Chiar în aceste momente pompierii din Vâlcea se luptă cu flăcările pentru a stinge un incendiu de stufăriș, care a avut loc după ce pescarii au dat foc la stuf, pe o insulă în mijlocul răului Olt în dreptul Râureniului, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Din primele informații, se pare că pescarii au dat foc la stufăriș, iar acesta s-a întins.

Un cititor care ne-a transmis informația ne-a spus că se vedea focul încă de la orele 19.00, iar pompierii au sosit abia după două ore. Din spusele cititorului nostru, focul este vizibil de la 2 - 3 km. distanță.

”Asta se vede de la Raureni dupa 4 benzi cum arde o insula, plus malul celalalt dupa partea cu Budesti. Acum doua ore am anuntat pompieri si acum au ajuns in raureni , am si vb cu ei ca este pe partea cu budesti. Au venit 4 masini normale + autospeciala stau si se uita cum arde din pacate , cum natura este distrusa. Focul se vede de la 2-3 km distanta , flacari imense. Privesc in zadar cum natura se distruge”, ne-a transmis un cititor căruia îi mulțumim.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...