INCREDIBIL: ANNABELLA preia 3 supermarketuri în Bucureşti

Societatea vâlceană ANNABELLA intră pe piaţa bucureşteană de retail, preluând trei magazine de la Mega Image. Soţii Dorina şi Dan Mutu din Râmnicu Vâlcea, proprietarii fabricii de conserve de legume şi fructe Râureni şi ai lanţului de magazine Annabella, care au reuşit din 1994 până în prezent extinderea cu peste 50 de magazine în judeţul Vâlcea, vor intra şi în Bucureşti. Informaţia a fost confirmată chiar de Dorina Mutu pentru ECONOMICA.NET.

Deocamdată nu se cunosc prea multe detalii despre această preluare, însă Mega Image s-a angajat să nu se implice în activităţile cesionate către Annabella decât după trecerea unei perioade de 10 ani.

Annabella SRL a raportat în 2014 o cifră de afaceri de 175,9 milioane de euro şi un profit net de 3,1 milioane de lei. Compania are în jur de 670 de angajaţi.

„Cele trei unităţi preluate de Annabella, liderul pieţei vâlcene de retail, sunt Strada Icoanei, nr. 11-13, Strada Copilului, nr. 6-12 şi respectiv Şoseaua Ştefan cel Mare, nr. 56. Magazinul Annabella din Strada Icoanei, nr. 11-13 a fost deschis clienţilor bucureşteni în cursul zilei de sâmbătă, 26 martie 2016, urmând ca în perioada imediat următoare să se deschidă şi celelalte două magazine achiziţionate. "Ne bucură şi ne ambiţionează intrarea pe piaţa de retail bucureşteană, prin deschiderea acestor trei magazine sub brandul Annabella. Pasul acesta face parte din strategia noastră de business pe termen lung, aceea de a ajunge aproape de cât mai mulţi români. În cele trei magazine aducem clienţilor din Bucureşti o gamă extinsă de produse autentic româneşti şi servicii de calitate, care sperăm să satisfacă cerinţele acestora. Invităm bucureştenii să ne treacă pragul şi să cunoască Annabella - Reţeaua 100% românească", a declarat Dorina Mutu, Director Executiv Annabella.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...