O nouă rută pentru imigranți: prin Italia

O nouă rută pentru imigranți: prin Italia Foto: eunews.it
Conform unei anchete publicată de cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung, traficanții de persoane intenționează să introducă imigranți în Europa prin traversarea Mării Mediterane spre Italia şi vor folosi nave de pescuit sau mici vase de transport marfă pentru a aduce imigranți prin noua rută începând cu prima săptămână din aprilie.

Printre punctele de plecare pentru noua rută s-ar numără stațiunea Antalya din Turcia, orașul turc Mersin din apropierea graniței cu Siria și capitala Greciei, Atena.

După ce vor plăti o sumă cuprinsă între 3.000 și 5.000 de euro, imigranții vor fi instruiți să rămână sub punte până când navele vor ajunge în apele internaționale, conform unor traficanți care și-au făcut disponibile numerele de telefon pe Facebook.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...