Atentate la Bruxelles: Poliția a arestat un al doilea suspect de la metrou

Poliția belgiană a arestat un bărbat care apare pe înregistrările camerelor de securitate alături de Khalid El Bakraoui, atacatorul sinucigaș care a detonat o bombă în stația Maelbeek a metroului bruxellez, aflată la doar câteva sute de metri de principalele instituții europene, a relatat cotidianul De Standaard.

Ziarul citat a scris că bărbatul, căruia nu i-a dat numele, a fost arestat după ce un polițist l-a recunoscut în înregistrările de pe camerele de securitate de la metrou.

Khalid El Bakraoui, în vârstă de 27 de ani, care s-a aruncat în aer la oră de vârf într-un vagon de metrou, este fratele lui Brahim El Bakraoui, care a detonat o bombă la aeroportul internațional Zaventem din Bruxelles, o oră mai devreme.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...