GUTĂU ATENŢIONEAZĂ: În Râmnicu Vâlcea vor rămâne doar pensionarii!

GUTĂU ATENŢIONEAZĂ: În Râmnicu Vâlcea vor rămâne doar pensionarii! foto: Facebook
Candidatul Partidului Ecologist Român pentru Primăria Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, arată că principalul său obiectiv este cel de creare a locurilor de muncă în municipiu. Mircia Gutău consideră că oraşul are nevoie de investiţii noi generatoare de locuri de muncă pentru a nu se transforma într-un oraş de pensionari. În opinia lui Gutău, Râmnicul are nevoie de investiţii precum Faurecia care a creat peste 2.000 de locuri de muncă.

Candidatul PER a mai spus că lipsa locurilor de muncă i-a determinat pe tinerii râmniceni să se orienteze spre oraşe precum Sibiu, unde se caută forţă de muncă.

„Dacă nu ne vom gândi să creăm locuri de muncă, ne vom trezi că vor rămâne doar bătrânii în municipiul Râmnicu Vâlcea. De curând, am fost la o nuntă la Sibiu, m-am dus la un taxi, să trăiţi domnule Gutău, taximetristul era din Vâlcea, m-am dus la bar, ce faceţi domnule Gutău, barmanul tot vâlcean, la restaurant la fel. Toţi mă cunoşteau şi m-am simţit ca acasă, pentru că oamenii erau din Vâlcea. Există un cartier în Sibiu, locuit în proporţie de 80% de vâlceni. Am un prieten care are o afacere, şi-a cumpărat vreo 5 microbuze şi transportă oameni la muncă la Sibiu”, a declarat Mircia Gutău.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...