Fratele unui prim-ministru din Europa, refugiat în Germania

Fratele unui prim-ministru din Europa, refugiat în Germania Foto: dw.com
Germania a primit în 2015 aproximativ 2 milioane de refugiaţi, care nu sunt numai din Orientul Mijlociu, ci şi din ţările sărace din Balcani. Printre refugiaţii care au sosit anul trecut în Germania se numără şi un frate al premierului din Kosovo, Isa Mustafa, potrivit BBC.

Isa Mustafa spune că fratele său Ragip a fost unul dintre numeroşii kosovari albanezi care au cerut azil în Germania anul trecut. Potrivit oficialului, fratele său a cerut azil în Germania pentru că avea nevoie de un tratament medical care nu era disponibil în Kosovo.

Cetăţenii din Albania şi Kosovo au fost printre primele cinci naţionalităţi care au cerut azil în Germania în 2015.

Nu este clar ce s-a întâmplat cu cererea de azil depusă de Ragip Mustafa. Premierul a afirmat că fratele său a fost operat în Albania şi se află în convalescenţă acasă, în Kosovo.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...