O româncă a murit în accidentul din Spania

O studentă româncă a murit în urma accidentului rutier produs duminică în Spania. Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Externe.

Cel puţin 14 persoane au decedat şi alte 43 au fost rănite după ce un autobuz plin cu studenţi Erasmus s-a izbit de o maşină, înainte de a se răsturna în apropiere de oraşul Freginals, la doar 180 de kilometri sud de Barcelona.

Potrivit News.ro, familia tinerei studente românce decedate este în legătură cu consulatul general al României. Totodată, în legătură cu consulatul se mai află și autoritățile competente din Spania. Sursa citată precizează că decesul a fost confirmat de autoritățile spaniole în cursul nopții de luni după ce victimele au fost identificate. Studenta româncă avea 24 de ani și era de la Iași.

Autocarul transporta 60 de studente din programul Erasmus, din 19 ţări, printre care Spania, Marea Britanie, Franţa, Bulgaria, Germania, Turcia şi Ucraina. Poliţia spune că şoferul a pierdut controlul, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism, care rula regulamentar.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...