Dar bariera de la Călimăneşti nu vă deranjează?

Dar bariera de la Călimăneşti nu vă deranjează? Foto: Vocea Valcii
Recentele atacuri în spaţiul public şi reluarea eternului subiect cu izvoarele de la Băile Olăneşti din judeţul Vâlcea ne-au dus cu gândul şi la bariera care te întâmpină atunci când vrei să intri în hotel şi baza de tratament a hotelului Cozia din staţiunea Călimăneşti-Căciulata.

Şi acolo, la fel ca la Olăneşti, turiştii trebuie să plătească pentru toate serviciile de care beneficiază, inclusiv de cele de parcare. Dar sigur, subiectul de la Călimăneşti nu este atât de savuros ca cel de la Olăneşti, iar investitorii de la Oltul nu sunt atât de „interesanţi” pe plan local ca cei de la hotelul Olăneşti.

Nu mai contează faptul că ambele societăţi sunt interesate să ofere servicii turistice şi balneare la standarde înalte şi să realizeze şi profit, aruncarea cu noroi în puţinii investitori din Vâlcea a devenit un sport preferat de unii care, în viaţa lor, nu au condus nici măcar o bicicletă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Romeo POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa romeo.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...