TELEKOM face angajări în VÂLCEA!

TELEKOM face angajări în VÂLCEA! Foto: danielossio.com
Vrei să faci parte din echipa Telekom din Vâlcea? Atunci trebuie să ştii că această companie de telefonie mobilă face angajări în judeţul nostru. Este vorba despre 25 de agenţi de vânzări pentru municipiul Râmnicu Vâlcea, dar şi pentru alte localităţi din judeţ.

Posturile sunt pe o perioadă nedeterminată, iar vâlcenii interesaţi de un loc de muncă la Telekom îşi pot trimite C.V.-ul la adresa următoare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., dar pot lua şi detalii suplimentare de la numărul de telefon 0764.409.274.

„Responsabilităţi: contactarea potenţialilor clienţi ai companiei; raportarea zilnică a rezultatelor obţinute; îndeplinirea targetului lunar de vânzări; promovarea imaginii şi prezentarea companiei în conformitate cu cerinţele şi standardele acesteia; întocmirea evidenţei zilnice şi raportarea către coordonatorul de vânzări local a fişelor de cerere servicii, chestionarelor şi a formularelor feed-back efectuate; urmărirea situaţiei clienţilor proprii până în stadiul de instalare. Cerințe: foarte bune abilităţi de comunicare şi ascultare activă, orientare către client, rezultate şi soluţii; dinamism, abilităţi organizatorice; cunoştinţe generale despre piaţa de telecomunicaţii” – susţine compania Telekom.

De altfel, aceeaşi companie susţine că viitorii angajaţi vor beneficia de o un salariu fix, comision din vânzări şi bonus pentru îndeplinirea targetelor, iar ulterior ei au posibilitatea de a promova într-una dintre cele mai importante companii din România.


Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...