VIDEO: O româncă din Australia a căzut într-o găleată cu ulei încins la Mc’Donalds

VIDEO: O româncă din Australia a căzut într-o găleată cu ulei încins la Mc’Donalds Foto: arhiva Vocea Valcii
Video: youtube/ Daily Mail
Românca Angela Buza, manager al unui restaurant McDonald's din Melbourne, Australia, a trecut prin momente îngrozitoare după ce a alunecat atunci când trecea pe lângă o găleată cu ulei încins şi a căzut în ea.

Accidentul Angelei Buză a fost prezentată de Daily Mail, care a publicat și imaginile surprinse de camerele de supraveghere din restaurant în timpul accidentului.

Românca trecea prin spatele tejghelei, când a alunecat și a căzut peste o găleată cu ulei încins. Femeia s-a ales cu arsuri grave. În urma incidentului, McDonald's a primit o amendă de 45.000 de dolari. Autoritățile au stabilit că accidentul a avut loc din cauza neglijenței angajaților care, în loc să utilizeze aparatul special pentru depozitarea uleiului încins, au aruncat uleiul într-o găleată.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...