ALERTĂ de ploi şi vânt puternic ÎN TOATĂ ŢARA

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi, 6 martie a.c., o informare de vreme rea, cu ploi și vânt puternic, valabilă din această seară până marți dimineață, la nivelul întregii țări.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 6 martie, ora 22:00 - 8 martie, ora 8:00, aria ploilor se va extinde și va cuprinde jumătatea vestică a țării.

Astfel, în Banat, nordul Olteniei, Crișana și vestul Transilvaniei, cantitățile de apă vor depăși, pe arii restrânse, 20 - 25 l/mp, iar în Munții Banatului și în vestul Carpaților Meridionali, izolat, se vor cumula peste 35 - 40 l/mp.

În același timp, vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, cu viteze de până la 50 - 55 km/h, iar la munte, îndeosebi în zona înaltă, va depăși 70 - 80 km/h.

ANM precizează că, în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, va actualiza informarea emisă duminică.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...