Donald Trump a discutat despre “organul său genital” la ultima dezbatere electorală

Donald Trump a discutat despre “organul său genital” la ultima dezbatere electorală Foto: abcnews.go.com
Donald Trump a discutat despre penisul său la ultima dezbatere electorală, care a avut loc joi. Donald Trump, favoritul la investitură, a sugerat că are un penis mare, după ce rivalul său, senatorul de Florida Marco Rubio, i-a spus că are mâini mici.

“A făcut referire la mâinile mele, că, dacă sunt mici, atunci şi altceva trebuie să fie mic. Vă garantez că aceasta nu este o problemă”, a spus Doland Trump.

Săptămâna aceasta, la un miting electoral în Florida, Marco Rubio a făcut o glumă despre mâinile lui Trump, cum că ar fi prea mici. Pe de altă parte, Trump l-a numit în repetate rânduri pe senatorul de Florida “micul Rubio”, datorită înălţimii acestuia.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...