Prințesa Victoria a născut un băiat

Prințesa Victoria a născut un băiat Foto: commons.wikimedia.org
Prințesa moștenitoare a Suediei, Victoria, în vârstă de 36 de ani, a născut, miercuri, 2 martie a.c., un băiat. Bebeluşul este al doilea său copil şi este al treilea în linia de succesiune la tron.

"Copilul și Victoria sunt foarte bine", a spus soțul prințesei moștenitoare, prințul Daniel (42 ani), presei care s-a adunat la spitalul Karolinska din Stockholm, unde a avut loc nașterea. Micul prinț a avut la naștere 52 de centimetri lungime și a cântărit 3,65 kilograme.

Prin

Prințesa Victoria și soțul ei, Daniel Westling s-au căsătorit în luna iunie 2010. Westling a fost antrenorul de fitness al prințesei Victoria. Cuplul princiar mai au o fetiţă, Estelle, în vârstă de 4 ani.

Regele Carl XVI Gustaf și Regina Silvia au acum patru nepoți, dintre care doi de la fiica lor cea mică Madeleine și se așteaptă ca în luna aprilie să vină pe lume și un al cincilea nepot de la fiului lor Carl Philip, căsătorit în iunie cu Sofia Hellqvist.

Suedia a schimbat în 1980 ordinea de succesiune la tron, astfel încât urmașul cel mai în vârstă, indiferent de sex, moștenește tronul.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...