BREAKING NEWS: Costi Rădulescu i-a făcut voia lui Ion Cîlea POST MORTEM! L-a luat pe Iordache de la Ocne

01 Mar 2016
PSD Vâlcea atacă frontal și mai ia un primar de la liberali. Surse social-democrate demne de încredere din interiorul PSD Vâlcea ne-au informat că Petre Iordache a bătut deja palma cu președintele PSD, Constantin Rădulescu. Înțelegerea dintre cei doi este ca Iordache să anunțe mâine dimineață că va candida din partea PSD la următoarele alegeri.

Este foarte clar că lucrurile la Ocnele Mari vor evolua în această direcție pentru că președintele PSD Ocnele Mari, Remus Sasu, a fost văzut în data de 1 martie la discuții, și chiar pe stradă, cu senatorul Dan Nițu.

Aceelași surse bine informate ne-au mai spus că în 2012, președintele Ion Cîlea a încercat să-l impună pe Iordache, iar Biroul a respins. Atunci, Ion Cîlea a spus: Dacă nu-l luați pe Iordache, o să pierdeți alegerile la Ocnele Mari! Uite că actualul președinte i-a făcut voia POST MORTEM, iar Petre Iordache va candida din partea PSD la următoarele alegeri!

Iată că PNL mai pierde un primar, cu doar două zile înainte de marea lansare a candidaților, la care sunt așteptați să participe Alina Gorghiu și Vasile Blaga.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...