Premierul Bulgariei, ameninţat cu moartea

Boiko Borisov Boiko Borisov Foto: jurnalistii.ro
Premierul bulgar Boiko Borisov a primit o scrisoare cu ameninţări cu moartea, dar a declarat că nu se teme şi a sugerat că ameninţările sunt rezultatul luptei sale împotriva corupţiei şi contrabandei. Scrisoarea anonimă a fost trimisă la sediul guvernului şi conţinea o fotografie a lui Borisov, un glonţ şi un text cu ameninţări, potrivit mass-mediei din Bulgaria.

Biroul de presă al guvernului a confirmat primirea unei scrisori de ameninţare dar a refuzat alte comentarii. Aşa se întâmplă “când colectezi aproape 3 miliarde de leva (1,69 miliarde dolari) de la contrabandişti... de ţigări, alcool, zahăr, carne sau când opreşti achiziţii publice de 1,7 miliarde şi concediezi în fiecare zi pe cineva”, a declarat Boiko Borisov reporterilor.

Borisov a ordonat anularea mai multor achiziţii publice săptămâna trecută din diferite motive, explicând că el nu vrea să lase niciun semn de îndoială asupra unor posibile practici de corupţie, aminteşte Reuters.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...