Fost barman la Hotel Maria din Râmnicu Vâlcea, ucis de albanezi în Germania

Fost barman la Hotel Maria din Râmnicu Vâlcea, ucis de albanezi în Germania Foto: Vocea Valcii/Facebook

Tragedie! Un tânăr care s-a stabilit în urmă cu câţiva ani în municipiul Râmnicu Vâlcea a fost ucis săptămâna trecută în Germania. Fost barman la Hotel Maria din Râmnicu Vâlcea, Cosmin Mocanu sau Cosmin DM (aşa cum e cunoscut de prieteni pe pagina sa de Facebook) a plecat la muncă în străinătate, în speranţa că va duce un trai mai bun.


Numai că, soarta i-a fost potrivnică, el găsindu-şi sfârşitul la vârsta de 21 de ani. Conform prietenilor săi, Cosmin a fost la un club, iar acolo se pare că ar fi intrat într-un conflict cu un grup de albanezi, care l-au urcat forţat într-o maşină, l-au dus într-un loc izolat, l-au bătut crunt şi înjunghiat, iar mai apoi l-au aruncat într-un lac.

Fostul barman din Râmnicu Vâlcea a fost găsit abia a joi, 18 februarie 2016, pe fundul lacului, autorităţile din Germania anunţându-i părinţii despre decesul său.

Conform unor prieteni ai familiei Mocanu, imediat după aflarea veştii, părinţii tânărului de 21 de ani, care trăiesc în comuna Sovarna, judeţul Mehedinţi, au plecat în Germania, pentru a-l aduce în ţară şi a-l înmormânta creştineşte.

Deocamdată se pare însă că soţii Mocanu întâmpină câteva probleme, ei fiind anunţaţi de autorităţile că nu vor putea să-şi vadă fiul până luni, 22 februarie 2016, atunci când acolo va ajunge un translator pentru a întocmi toate documentele. De asemenea, tot luni va avea loc procedura de repatriere, iar mai apoi cea de repatriere a corpului neînsufleţit în ţară.

Era un tânăr talentat…

Cei ce l-au cunoscut pe Cosmin Mocanu ne-au mărturisit că el, încă de mic copil, s-a remarcat prin talentul său. El cânta muzică populară alături de sora lui Lavinia, având chiar înregistrat şi un video pe YouTube (vezi aici - https://www.youtube.com/watch?v=d7waq6mkj84). Însă, se pare că el nu a urmat o carieră muzicală, alegând să devină barman, iar mai apoi să îşi facă o viaţă mai bună în străinătate. Din păcate însă, drumul său în viaţă a fost unul scurt, el lăsând în urmă zeci de prieteni şi o familie îndurerată.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...