Rusia a trimis avioane de luptă în Crimeea

Purtătorul de cuvânt al Serviciilor de Securitate al Ucrainei (SBU), Aleksandr Tkaciuk, a anunțat că Rusia a trimis în Crimeea unități militare, avioane de luptă și elicoptere.

„Unități ale Flotei Rusiei cu baza la Sevastopol intenționează să desfășoare tiruri de artilerie și cu rachete în cadrul unor exerciții în perioada 19-25 februarie în Marea Neagră și Marea Azov”, ca parte a complexului de măsuri destinate pregătirii trupelor ruse în regiune, a spus Aleksandr Tkaciuk într-o conferință de presă la Kiev.

În ultima săptămână, potrivit acestuia, Moscova a trimis în Crimeea „zece avioane Il-76 cu muniție și echipament militar”, precum și 14 elicoptere.

„Acest lucru confirmă încă o dată că, în loc de destinație turistică, peninsula a devenit o bază militară a armatei ruse”, a concluzionat purtătorul de cuvânt al SBU.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...