Austria va băga controale la frontierele cu Italia, Slovenia și Ungaria

Austria va băga controale la frontierele cu Italia, Slovenia și Ungaria Foto: mediafax.ro
Austria face planuri pentru introducerea de controale la un număr de 12 puncte de trecere suplimentare de la frontierele cu Italia, Slovenia și Ungaria pentru a putea gestiona afluxul de migranți, a afirmat ministrul de interne Johanna Mikl-Leitner.

“'Vor exista diferite măsuri structurale” care ar putea include garduri similare cu cele de 4 km lungime instalate la postul de trecere a frontierei în Slovenia de la Spielfeld. Măsurile care vor fi aplicate includ controale asupra persoanelor, autovehiculelor și trenurilor.

Ministrul de interne a mai declarat că Austria va introduce cote pentru migranți pentru ore și zile, similare cu cele adoptate de Germania.

“Șefii polițiilor din Austria, Slovenia, Croația, Serbia și Macedonia se vor întâlni la 18 februarie la Zagreb pentru a discuta situația și a identifica posibile soluții la criza migranților”, se menționează într-un comunicat de presă al poliţiei croate.


Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...