Doar pentru că este român, un bărbat a fost lovit cu pumnii și picioarele

Scene terifiante au avut loc vineri seara la marginea orașului Trier din Germania. Patru tineri au lovit cu pumnii şi picioarele un cetățean român de 35 de ani.

Bărbatul se deplasa liniștit în jurul orei locale 19.30 pe strada Aachener, când a fost înconjurat de cei patru agresori. Tinerii cu vârste cuprinse între 19 si 21 de ani erau sub influența băuturilor alcoolice și au început să îl înjure pe cetățeanul român. Unul dintre ei l-a lovit cu pumnul în față. Căzut pe trotuar, românul a fost lovit în continuare cu pumnii și picioarele de cei patru.

Martori oculari au chemat poliția. La sosirea agenților, cei patru reușiseră deja să fugă. La mai puțin de o oră de la incident au fost prinși în zona Romerbrucke.

Conform cotidianului Volksfreund, cei patru au recunoscut că acțiunea lor a avut motivație xenofobă și că nu mai sunt dispuși să tolereze imigranți în orașul lor. Cei patru au fost duși în arest preventiv în Wittlich.

Românul a suferit răni ușoare, a fost tratat de medicii de pe salvare, însă nu a necesitat internarea într-un spital. El este hotărât să depună plângere împotriva celor patru.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...