Meteorologii anunţă temperaturi record în zilele următoare

Meteorologii anunţă temperaturi record în zilele următoare Foto: meghantelpner.com
Acest început de săptămână vine cu vreme deosebit de caldă pentru această dată. Meteorologii estimează chiar recorduri de temperatură în zilele următoare.

Astăzi, în extremitatea de sud, ANM anunță temperaturi de până la 21 chiar 22 de grade Celsius, iar marţi nu este exclus să avem şi valori de până la 24 de grade. Specialiștii spun că aceste valori sunt cu până la 15 grade mai ridicate decât cele normale.

Şi valorile nocturne sunt extrem de ridicate: 10-12 grade Celsius.

În a doua parte a săptămânii, temperaturile vor înregistra o scădere încă de miercuri, la început în regiunile extracarpatice, dar chiar şi aşa maximele vor fi mult mai ridicate decât cele normale în această perioadă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...