BREAKING NEWS: Drumul între Vidra şi Obârşia Lotrului paralizat de zăpadă! Peste 100 de maşini blocate

UPDATE: "Drumul a fost deblocat, după intervenţia utilajelor de iarnă" a anunţat prefectul de Vâlcea, Dumitru Cornoiu. În prezent, se circulă în condiţii de iarnă, utilajele rămânând în zonă toată noaptea.

 

Drumul între Vidra şi Obârşia Lotrului este blocat din cauza zăpezii, în ultimele ore ningând abundent în zonă. Din primele informaţii, peste 100 de maşini au rămas blocate în trafic. În zonă, nu sunt utilaje de deszăpezire.

Oamenii blocaţi în trafic spun că la faţa locului nu este prezent niciun om de la CNADR şi nici un poliţist. La faţa locului sunt prezenţi doar jandarmi care încearcă să liniştească spiritele şi să ridice moralul celor prezenţi.

Contactată telefonic, purtătoarea de cuvând a Inspectoratului de Poliţie Vâlcea ne-a declarat: „Drumul este blocat. În zonă s-au deplasat echipaje rutiere care redirecţionează traficul. Din primele informaţii, se pare că sunt 100 de autoturisme blocate”.

De asemenea, prefectul de Vâlcea, Dumitru Cornoiu, ne-a declarat că se va deplasa personal în zonă şi că a dispus ca utilajele să intervină de urgenţă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...