ŞOCANT: Un puști este pus de ISIS să detoneze o mașină în care se aflau patru persoane

ŞOCANT: Un puști este pus de ISIS să detoneze o mașină în care se aflau patru persoane Foto: dailymail.co.uk
Sistemul de propagandă al Statului Islamic a pus în circulație pe Internet o nouă înregistrare video şocantă, care demonstrează, dacă mai era nevoie, că lumea în care trăim era mai aproape de animalitate decât de umanitate.

Înregistrarea video redă imaginile execuției unor așa-zis spioni. Un băiețel, în vârstă de maxim 10 ani, Isa Dare, numit de presa britanică Jihadi Junior, este pus să apese butonul prin care mașina în care se aflau ostatecii a fost aruncată în aer.

„David Cameron, ți-ai trimis spionii în Siria și i-au autorizat să ne omoare frații. Astăzi îți vom omorî spionii, în același mod în care ei au ajutat la omorârea fraților noștri. Pregătește-ți armata, strângeți-vă popoarele, pentru că și noi ne pregătim, pentru a ne întâlni în Dabiq (un alt nume al califatului Statului Islamic - N.R.)”, declară bărbatul ce stă alături băiatului, prea mic să înțeleagă ce se petrece cu el.

Mama lui Isa Dare este Grace, cetățean britanic, care a preluat numele Khadij, după ce a părăsit Londra alături de fiul său în 2012.

Ea s-a căsătorit în Siria cu Abu Bakr, un jihadist venit din Suedia, ucis într-o acțiune aeriană a forțelor coaliției statelor ce luptă împotriva Statului Islamic.

Din relatările presei britanice, într-o discuție telefonică pe care a avut-o cu bunicul său, ce locuiește în continuare la Londra, Isa l-a implorat să-l salveze. „Acești oameni sunt diabolici, răul în cea mai pură esență. Cum au putut să-i facă așa ceva unui biet copil. Am izbucnit în lacrimi când am văzut imaginile și l-am recunoscut. Nu-i place ce se întâmplă în jurul lui, când am vorbit la telefon mi-a spus să vin și să-l iau acasă”, a declarat Sunday Dare, bunicul copilului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...