VIDEO: Furtuna Imogen provoacă haos în Marea Britanie

VIDEO: Furtuna Imogen provoacă haos în Marea Britanie Foto: captura video
Video: youtube/ UK News In Pictures
15.000 de locuinţe au rămas fără energie electrică după ce furtuna Imogen cu ploi abundente şi vânt puternic a lovit Marea Britanie, conform BBCNews. Valuri de până la 19 m au fost măsurate în largul coastelor Cornwall, unde vântul a bătut cu 80km la oră.

Vreme rea a afectat sud-vestul Angliei şi jumătatea de sud a Ţării Galilor, cele mai multe case fără eletricitate fiind în Devon şi Cornwall.

O persoană este dată dispărută. Şcolile au fost închise. Transportul feroviar a fost perturbat şi unele feriboturile, anulate.

Deşi maximul furtunii a trecut luni noaptea, valuri mari sunt aşteptate de-a lungul coastei de sud a Angliei, au avertizat meteorologii.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...