ITALIA: O mamă şi fiica ei de 10 ani ucise de un român beat la volan

ITALIA: O mamă şi fiica ei de 10 ani ucise de un român beat la volan Foto: gazetaromaneasca.com
Dramă în San Leo di Montione, la intrare în oraşul Arezzo – Italia. În data de 31 ianuarie, în jurul orei 19, o maşină a lovit o mamă şi pe fiica acesteia, ucigându-le. La volanul maşinii era un român beat.

Fetiţa, în vârstă de 10 ani, Letizia Fiachini, a murit la scurt timp după accident, în ciuda eforturilor uriaşe de salvare ale medicilor, care au încercat să o reanimeze aproape 50 de minute. Mama sa, Barbara Marzanna Stepien, în vârstă de 51 de ani, de origine poloneză, a murit la sosirea în spital, când urma să fie dusă cu un elicopter la un centru specializat.

Au fost accidentate de o maşină fără număr de înmatriculare, condusă de românul Alexe Dănuţ, de 40 de ani, care se urcase beat la volan. Bărbatul a fost arestat. Este acuzat de omor din culpă multiplu agravat. Rata sa de alcoolemie era de patru ori mai mare decât nivelul permis.

După impact, românul a rămas blocat în maşină, iar din casele din jur au ieşit zeci de persoane. Puţin a lipsit ca românul să nu fie linşat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...