Român urmărit în Germania, cu elicopterul prin pădure

Român urmărit în Germania, cu elicopterul prin pădure Foto: ruhrnachrichten.de
Scene desprinse parcă dintr-un film de acţiune a avut loc miercuri, 27 ianuarie a.c., în apropriere de granița dintre Cehia și Germania.

Într-o parcare de pe autostrada A17, polițiștii germani au decis să controleze un tir cu numere de Marea Britanie, în care se aflau doi cetățeni români. În timp ce analizau actele șoferului, bărbatul din dreapta a coborât din mașină și a luat-o la fugă prin pădure. Agenții au alergat după el, dar i-au pierdut urma. Din acest motiv, au apelat la intervenția unui elicopter. Trei ore a durat urmărirea în pădure.

Conform Dresdener Neueste Nachrichten, în jurul orei locale 03:00, bărbatul a fost zărit din elicopter cum stătea ascuns după un copac, în aproprierea localității Borna-Gersdorf. Bărbatul de 37 de ani a fost prins și arestat. Pe numele său exista un mandat de urmărire internațională pentru furt și alte cinci infracțiuni similare. Era convins că, dacă va fi depistat de agenți, urmează să ajungă direct după gratii.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...