Consilierul judeţean Tiberiu Georgescu interesat de activitatea „clanurilor mafiote din Ostroveni”

Consilierul judeţean Tiberiu Georgescu interesat de activitatea „clanurilor mafiote din Ostroveni” foto Vocea Valcii
Consilierul judeţean independent Tiberiu Georgescu a grăit pentru prima dată într-o şedinţă a Consiliul Judeţean (CJ) Vâlcea. Nu, nu vă imaginaţi că a debitat ceva interesant şi util pentru vâlceni, ci individul era foarte interesat de activitatea „clanurilor mafiote din Ostroveni”.

Mai exact, Georgescu a profitat de prezenţa în sală a inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, chestorul Ion Stoica, pentru a afla ce măsuri se vor lua în privinţa acestor presupuse clanuri.

„Vreau să ne spuneţi şi nouă ce faceţi cu clanurile mafiote din Ostroveni, adică Mânuţă şi Dacian etc. Şi mai sunt destule…” – a spus consilierul judeţean Tiberiu Georgescu.

Chestorul Ion Stoica, vizibil deranjat de un astfel de subiect, a răspuns diplomat interogatoriului alesului judeţean şi l-a invitat să discute aceste probleme delicate în particular.

„Aţi observat în planul strategic, dacă l-aţi studiat, că este un capitol acolo de grupări infracţionale, privind supravegherea şi cercetarea. Atât pot să vă spun, că sunt în atenţia organelor de poliţie la nivelul judeţului Vâlcea toate grupările infracţionale. Putem discuta în particular alte aspecte şi să îmi spuneţi ce anume ştiţi” – a spus inspectorul-şef al IPJ Vâlcea, chestorul Ion Stoica.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...