O celebră cântăreaţă de muzică lăutărească a fost „săltată” de Poliţie

O celebră cântăreaţă de muzică lăutărească a fost „săltată” de Poliţie foto: expresspress.ro
Este considerată „Regina muzicii lăutăreşti” din România, însă acest lucru nu o scapă de rigorile legii. Este vorba despre celebra cântăreaţă Cornelia Catanga, care în seara zilei de vineri a fost „săltată” de Poliţia Capitalei, din cauza unui scandal pe care artista l-a provocat.

Din câte se pare, Cornelia Catanga s-a luat la ceartă cu casiera unui magazin din Bucureşti, făcând un circ de nedescris. Oamenii au sunat la 112, iar la scurt timp, la faţa locului a ajuns un echipaj de poliţie, care a „săltat-o” pe cântăreaţă şi a dus-o la Secţie, acolo unde a Cornelia Catanga a fost amendată cu suma de 500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Da, este adevărat. Totul a început din cauza unei casiere, însă nu vreau să comentez mai multe", a declarat Cornelia Catanga pentru spynews.ro.


Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...