Româncă, acuzată că și-a ucis iubitul și l-a îngropat în curtea casei

Româncă, acuzată că și-a ucis iubitul și l-a îngropat în curtea casei Foto: ziarulromanesc.de
Un caz şocant s-a petrecut în satul Haar din Bavaria, Germania. Polițiștii din Munchen s-au deplasat la începutul acestei săptămâni pentru a percheziționa o locuință. La puțin timp au început să sape în curtea din fața casei. Ei au primit o informație că în curte s-ar afla îngropat cadavrul unui student ucis în 2010, despre care nimeni nu bănuia că ar fi decedat.

Anchetatorii au fost informați că o studentă la pedagogie din Munchen, originară din România, și-ar fi ucis iubitul și l-ar fi îngropat în curte. „În urma săpăturilor, am găsit o pungă de plastic suspectă. Exista o bănuială rezonabilă că ar fi vorba de bucăți dintr-un cadavru. Vom avea certutudinea după efectuarea autopsiei”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, pentru televiziunea germană de știri n-tv.

Oficial, victima născută în 1980, nu a fost declarată niciodată dispărută. În 2010, când s-a rupt orice contact cu acesta, părinții s-au adresat poliției, dar cazul nu a fost luat în serios. Părinții erau convinși că el s-a mutat cu noua sa prietenă româncă în România și a sistat orice legătură cu rudele din Germania. Părinții au angajat inclusiv un detectiv privat care să îl găsească în România, însă eforturile sale nu au dat nici un fel de rezultat.

În afara româncei de 31 de ani, anchetatorii îl au în vizor și pe actualul concubin al acesteia, un bărbat de 33 de ani, care ar fi complice la comiterea crimei și ar fi ajutat-o să ”scape” de cadavru.

„Cadavrul a fost ținut în casă o perioadă de timp. Cei doi ne-au indicat locul unde se află îngropat și au mărturisit că a existat o ceartă între cei trei”, a dezvăluit șeful comisiei de anchetă, Markus Kraus.

Femeia a fost reținută pentru omor, în timp ce iubitul ei a ajuns în arest preventiv pentru tăinuire.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...