Preşedintele Franţei şi-a anunţat vizita în România

Francois Hollande, președintele Franței, a anunțat miercuri, 20 ianuarie a.c., că va veni în România în acest an, după ce premierul Dacian Cioloș a reluat invitația adresată de președintele Klaus Iohannis șefului statului francez de a vizita țara noastră.

„Confirm că voi veni în România în cursul acestui an”, a afirmat, la finalul declarațiilor comune susținute la Palatul Elysee împreună cu prim-ministrul Dacian Cioloș, preşedintele Franţei.

Premierul Dacian Cioloș afirmase anterior că a reluat invitația de a vizita România adresată șefului statului francez de președintele Klaus Iohannis și că cele două țări vor pregăti împreună aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

„Am reiterat domnului președinte invitația pe care președintele Klaus Iohannis a făcut-o să viziteze România și sper să îl putem primi pe domnul președinte Hollande în acest an în România. Așa cum și domnia sa a spus, să pregătim împreună centenarul 2018, Marea Unire din România, la care istoric și Franța a avut o contribuție și sper eu să putem celebra împreună cu proiecte noi pe care le avem, de data aceasta ca două state membre ale Uniunii Europene”, a afirmat premierul Dacian Cioloş.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...