Atac armat la o universitate din Pakistan

Atac armat la o universitate din Pakistan Foto: internationalstudentsguide.org
Un grup de atacatori înarmaţi neidentificaţi a atacat în această dimineaţă o universitate în nord-vestul Pakistanului, a indicat pentru AFP vicepreşedintele instituţiei, precizând că atacul este în curs de desfăşurare. În universitate erau 3 000 de persoane.

„Politia mi-a spus că schimbul de focuri continuă în campus”, a declarat Fazal Raheem Marwat, vicepresedinte la Universitatea Bacha Khan din Charsadda, un oraş aflat la aproximativ 50 de km.

Poliţia a anunţat că doi atacatori au fost ucişi. Se crede că mai sunt atacatori la etajele al doilea şi al treilea ale universităţii unde mai au loc schimburi de focuri. Agenţia Reuters anunţă că trei bărbaţi înarmaţi au intrat în sălile de clasă şi au deschis focul asupra studenţilor şi profesorilor.

Cinci oameni au fost ucişi, au anunţat echipele de salvare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...