Jurnalişti bătuţi de fraţii unuia dintre jihadiştii responsabili pentru atentatul din Paris

Jurnalişti bătuţi de fraţii unuia dintre jihadiştii responsabili pentru atentatul din Paris Foto: rtl.be
Jurnalişti de la posturile de televiziune RTL.BE şi France 3 au fost agresaţi în faţa locuinţei a unuia dintre jihadiştii complici la atentatul de la Paris. Locuința se află în Molenbeek, Belgia. Chakib Akrouh s-a aruncat în aer în timpul unui raid al poliţiei franceze, la câteva zile după atacul care a provocat moartea a 130 de oameni.

„Care-i problema? Cine a sunat la uşa mea, la ora asta? Sunt oameni care dorm. Dă la o parte microfonul! Fratele meu a murit. Cară-te!”, a spus unul dintre fraţii lui Chakib Akrouh. După care un frate al jihadistului a ieşit din casă şi, fără să spună nimic, a început să îi lovească pe jurnalişti.

„Am decis să mergem la domiciliul familiei din Molenbeek. Am dat o tură de cartier, dar nimeni nu a vrut să vorbească. Când să ne urcăm în maşină, omologul nostrul de la RTL a sunat la uşă. În acel moment au coborât trei bărbaţi” povesteşte Pascal Verdeau, jurnalist la France 3, care susţine că agresorul părea practicant de arte marţiale.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...