111 migranți salvați de la înec pe râul Marița

111 migranți salvați de la înec pe râul Marița Foto: vremuritulburi.com
Poliția bulgară de frontieră a salvat în cursul dimineţii de 13 ianuarie 111 migranți aflați în pericol de înec pe râul Marița. Informaţia a fost tranmisă de ministrul adjunct de interne Gheorghi Arabadjiev. Nu se cunoaște deocamdată din ce țări provin migranții.

Pe de altă parte, serviciul de presă al Ministerului de Interne a informat că 108 persoane au fost arestate în cadrul unei operațiuni de amploare desfășurate în mai multe localități de pe teritoriul Bulgariei. Cei arestați erau dați în urmărire pentru diverse infracțiuni, printre care și implicare în rețele de imigrație ilegală.

Tot în legătură cu fenomenul migrației ilegale, autoritățile bulgare au anunțat că patru sirieni și doi irakieni au fost condamnați la câte trei luni de închisoare și amendă de 100 de leva pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei. Cei șase au fost găsiți într-un compartiment secret al unui autovehicul, în timpul unui control la punctul de frontieră Sviștov, pe malul nordic al Dunării. Migranții au declarat că intenționau să ajungă și să se stabilească în Germania.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...