Elevi ucişi în bombardamente ruseşti

Elevi ucişi în bombardamente ruseşti Foto: breakingnews.com
Coordonatorul opoziţiei siriene, Riad Hijab, susţine ca trei şcoli din oraşul Injara, controlat de rebeli, au fost bombardate de avioane ruseşti. În urma atacurilor, 35 de elevi şi-au pierdut viaţa.

Riad Hajab va conduce opoziţia în convorbirile pentru pace, programate să aibă loc în cursul acestei luni, la Geneva. „Vrem să mergem la aceste negocieri, vrem să negociem, dar pentru a face asta, trebuie să existe condiţii. Nu putem negocia cu regimul când forţe străine bombardează poporul sirian”, a declarat şeful opoziţiei sirene pentru Rador.

Hijab a adăugat că Moscova încalcă rezoluţiile Consiliului de Securitate al Naţiunilor Unite prin bombardarea civililor şi a solicitat ONU să se asigure că Rusia îşi va respecta obligaţiile umanitare.

Moscova nu a comentat acuzaţiile, dar a negat că atacurile ruseşti din conflictul sirian au vizat ţinte civile.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...