ALERTĂ MAXIMĂ! Pachet suspect, găsit lângă biroul Angelei Merkel

Clădirea guvernului din Germania a fost parţial închisă, după ce un colect poştal suspect a fost identificat chiar lângă uşa biroului cancelarului Angela Merkel. Agenţia Reuters a relatat că imediat au fost alertate forţele de ordine, însă poliţia germană nu a găsit nimic suspect la respectivul colet.

''Experții nu au găsit nimic suspect'', a declarat un purtător de cuvânt al Poliției federale germane, citat de AGERPRES.

La faţa locului au fost chemaţi şi experți în deminare, care au examinat pachetul suspect sisut la Cancelaria germană în cursul dimineții de miercuri, 6 ianuarie 2016, determinând închiderea parțială a clădirii guvernului.

Principala intrare în clădire, unde se află biroul cancelarului Angela Merkel, a fost închisă. Alte intrări au rămas însă deschise.

În profida măsurilor de securitate luate, consiliul de miniștri, care are loc în fiecare miercuri dimineața la Cancelarie, a început la ora locală 9:30, așa cum era prevăzut.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...