E OFICIAL! Pârtia de la Ski Resort Transalpina s-a deschis

Ski Resort Transalpina – cel mai nou și modern domeniu schiabil din Romania s-a deschis în mod oficial în data de 4 ianuarie 2016. În sfârșit, iarna și-a intrat în drepturi, iar stratul de zăpadă este numai bun pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

În ultimele 4 nopți, tunurile și lancile au lucrat continuu pentru crearea unui strat generos de zapada artificiala, însă ninsoarea din ziua deschiderii a făcut ca acesta să fie acoperit , în doar câteva ore, de un strat de peste 15 centimetri de zăpadă naturală.

Și în acest sezon, administratorii domeniului schiabil au pregătit nenumărate surprize si evenimente inedite, astfel încât turiștii care vor alege Ski Resort Transalpina nu vor regret. Domeniul schiabil are pârtii atât pentru începători, dar mai ales pentru profesioniști, care vor putea găsi pârtii cu diferite grade de dificultate.

”Cu o priveliste unica in Romania, Ski Resort Transalpina se intinde pe o suprafata de 30 de hectare si pune la dispozitia practicantilor de ski si snow-board 9 km de partii de dificultati diferite, perfect pregatite in timpul noptii de 2 utilaje de batut zapada! Avand in dotare cele mai moderne si performante instalatii de transport pe cablu, respectiv 2 telegondole, 2 teleski-uri si 1 telescaun, chiar si in zilele in care afluxul de turisti a ajuns sa depaseasca 3000 de persoane, asteptarea pentru urcare nu a durat mai mult de 10-15 minute!”, se arată într-un comunicat al Ski Resort Transalpina.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...