Inundații în Marea Britanie

Inundații în Marea Britanie Foto: womentimes.net
Zilele acestea au avut loc inundaţii fără precedent în nordul Angliei. Râurile din York, Leeds și Manchester s-au revărsat, iar pentru operațiunile de evacuare a populației sinistrate a fost mobilizat personal militar suplimentar.

Poliția din West Yorkshire a declarat că este vorba de „cele mai grave inundații din ultimii 70 de ani” din această zonă.

Premierul britanic David Cameron urmează să viziteze zonele afectate de inundațiile, în contextul în care ploile abundente vor continua și în această săptămână.

Agenția pentru mediu britanică a emis până acum 24 de avertismente de inundații grave, ceea ce înseamnă că există un pericol pentru viața localnicilor, pentru nord-estul Angliei și alte trei pentru zona de nord-vest.

Circa 200 de alte avertismente sunt în vigoare în nordul Angliei, precum și în Midlands și părți din Țara Galilor. În nordul Angliei, mii de locuințe au rămas fără energie electrică din cauza intemperiilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...