Opt morţi în timpul unei tornade în nordul Texasului

Opt morţi în timpul unei tornade în nordul Texasului Foto: fox13now.com
Cel puțin opt persoane și-au pierdut viața în timpul unor tornade care au lovit nordul statului Texas. O tornadă a lovit în jurul orei locale 18:45 (00:45 GMT, duminică) orășelul Garland (Texas).

Decesele "au fără îndoială legătură cu faptul că mașinile au fost prinse în tornadă", au adăugat autoritățile într-un comunicat în care se face referire și la un număr neprecizat de răniți.

Milioane de locuitori din sudul Statelor Unite încercau sâmbătă să revină la o viață normală după o serie de tornade care au făcut cel puțin 17 morți în Mississippi, Tennessee și Arkansas, conform celui mai recent bilanț prezentat de autorități.

În contextul în care în acest sfârșit de săptămână sunt așteptate în continuare furtuni și precipitații puternice în centrul Statelor Unite, serviciile de meteorologie au atras atenția că ar putea exista întârzieri ale curselor aeriene, iar șoselele ar putea fi inundate în această perioadă de vacanțe.

Patru persoane și-au pierdut viața într-o tornadă care a lovit sâmbătă orașul Garland, în apropiere de Dallas (Texas), au informat mass-media americane, scrie AFP.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...