Pensionarii și salariații ar putea să nu-și mai primească banii în Republica Moldova

Pensionarii și salariații ar putea să nu-și mai primească banii în Republica Moldova foto timpulmd
Criză mare în Republica Moldova. Pensionarii și salariații din sectorul public din Republica Moldova riscă sa nu-și mai primească banii începând cu luna februarie, a anunţat premierul desemnat Ion Sturza.

Acesta a declarat că s-au făcut calculele şi că banii care se află în conturile statului în acest moment ajung doar pentru achitarea plăților sociale în luna ianuarie a anului viitor.

"Am confirmări din mai multe surse și date exacte că se vor plăti la timp salariile și pensiile până în luna ianuarie. Din luna februarie pot să apară deja întârzierile. Este un scenariu pe care trebuie sa-l ia în calcul orice prim-ministru, mai de stânga sau mai de dreapta, chiar dacă scenariul este unul de șoc", a declarat Sturza potrivit Agerpres.

Ion Sturza trebuie să ceară votul de învestitură în plenul parlamentului până pe 4 ianuarie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...