Un român, printre cei mai căutați spărgători de locuințe din Londra

Un român, printre cei mai căutați spărgători de locuințe din Londra Foto: gazetaderomania.co.uk
Pe lista celor mai căutaţi spărgători de locuinţe dată publicităţii de către Poliţia Metropolitană din Londra, se află şi un român de 27 de ani. Fotografia sa se află alături de cele ale altor 11 răufăcători, de diferite naționalități.

Marius-Claudius Hanțu, este căutat de polițiștii din Bromley și Croydon. Polițiștii londonezi au declanșat operațiunea Bumblebee de depistare a spărgătorilor, la sfârșitul lunii septembrie. Ei caută inclusiv un spărgător care a furat aur în valoare de 10.000 de lire sterline.

Poliția a început inclusiv distribuirea unor kituri denumite SmartWater, lansate în luna mai, care marchează locuințele printr-un cod unic identificabil oricărui polițist.

Până în prezent, peste 95.000 de locuințe din Londra au fost prevăzute cu astfel de sisteme. În total, 440.000 de kituri vor fi distribuite în următorii trei ani.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...