Patru presupuși membri ai Al-Qaida uciși într-un atac cu dronă

Patru presupuși membri ai Al-Qaida uciși într-un atac cu dronă Foto: stirileprotv.ro
Patru presupuși membri ai rețelei Al-Qaida au fost uciși într-un atac cu dronă lansat împotriva vehiculului în care se aflau, în centrul Yemenului, potrivit unui responsabil al serviciilor de securitate.

Atacul a avut loc marți, 22 decembrie a.c., într-o regiune situată între provincia Baida, controlată de rebelii șiiți houthi, și Chabwa, recucerită în această vară de forțele proguvernamentale.

Drona a vizat un vehicul la bordul căruia se aflau patru persoane, membri ai Al-Qaida, a precizat responsabilul serviciilor de securitate. Numai SUA dispun de drone în Peninsula Arabică și atacurile de acest tip nu au încetat în Yemen, în pofida războiului între rebelii houthi și forțele proguvernamentale, susținute în special de o coaliție militară arabă condusă de Arabia Saudită.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...