COŞMARUL COLECTIV CONTINUĂ: 63 de morţi

COŞMARUL COLECTIV CONTINUĂ: 63 de morţi Foto: arhiva vocea valcii
Încă un rănit în incendiul din clubul Colectiv și-a pierdut viața, luni seară. Este vorba despre un pacient care era internat într-un spital din Marea Britanie.

Este vorba despre Cristian Mitroi, în vârstă de 30 de ani. Acesta era artist grafic și în urma incendiului din Colectiv a fost internat la Floreasca cu arsuri pe corp şi pe căile respiratorii.

Cristian Mitroi a fost transportat în Marea Britanie, unde luni a decedat, la aproape două luni de la incendiul devastator.

33 de răniți în incendiul de la clubul Colectiv mai sunt internați în spitalele din țară și din străinătate, dintre care 12 în București.

39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate. În prezent, în spitalele din străinătate se află internați 21 de răniți în incendiul de la Colectiv, dintre care un cetățean german.

Până în prezent au fost externate 68 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...