Deputat conservator, bătut în centrul Atenei

Deputat conservator, bătut în centrul Atenei Foto: skai.gr
Marţi, 15 decembrie, în jurul orei 22:00 (20:00 GMT) într-un restaurant situat în cartierul Exarchia din centrul Atenei, Grecia, mai multe persoane cu măşti pe figură au lovit în zona capului pe deputat elen al Partidului Noua Democraţie, Vassilis Oikonomou, iar apoi au fugit. Deputatul servea cina în acel local, când a fost agresat şi bătut.

Omul politic, în vârstă de 47 de ani, grav rănit a fost imediat transportat la un spital din capitala elenă. Până în prezent, poliţia nu a reuşit să identifice autorii acestei agresiuni.

În ultimii ani, mai mulţi oamenii politici eleni au fost tinţa violenţelor, pe fondul crizei cu care se confruntă ţara.

Însuşi fostul ministru de finanţe Yanis Varoufakis, din primul guvern de stânga al premierului Alexis Tsipras, a fost agresat în aprilie în cartierul Exarchia în timp ce era în funcţie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...