BILANŢ NEGRU COLECTIV: Numărul morţilor a ajuns 61 de morţi

BILANŢ NEGRU COLECTIV: Numărul morţilor a ajuns 61 de morţi Foto: arhiva vocea valcii
Tragedia de la Colectiv nu a luat sfârşit. Bilanţul incendiului devastator din 30 octombrie a ajuns la 61 de morţi. O altă tânără a murit duminică seara, 13 decembrie.

Este vorba de o tânără în vârstă de 36 de ani a decedat într-un spital din Germania, unde a fost transferată în urmă cu o lună de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni.

În prezent, 27 dintre răniţii din Colectiv sunt trataţi in spitalele din străinătate, iar alţi 23 de pacienţi sunt internaţi în Bucureşti, dintre care trei sunt în stare critică.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. Alte 34 de persoane au murit în săptămânile ce au urmat, numărul victimelor ajungând la 61.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...