Peste 1.500 de refugiaţi, salvaţi în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în largul Libiei, din Marea Mediterană, au fost salvaţi peste 1.500 de imigranţi în ultimele 24, anunţă Paza de Coastă italiană, citată de cotidianul francez Le Figaro.

În cadrul operaţiunii Uniunii Europene pentru interceptarea imigranţilor, Paza de Coastă italiană a interceptat în ultimele 24 de ore şapte ambarcaţiuni în care erau în total 1.500 de imigranţi. La operaţiunile de salvare a participat inclusiv o navă a organizaţiei Medici fără Frontiere.

Mii de imigranţi s-au înecat în cursul anului 2015 în Marea Mediterană în încercarea de a ajunge ilegal în Uniunea Europeană.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...