Anglia se aliază Franţei în războiul împotriva ISIS

Anglia se aliază Franţei în războiul împotriva ISIS Foto: theguardian.com
Astăzi, Parlamentul de la Londra se pregăteşte să dea undă verde participării Angliei la loviturile aeriene împotriva grupării Statul Islamic (SI) în Siria. Aceasta vine ca răspuns la solicitările Franţei, după atacurile teroriste de la Paris.

Premierul englez David Cameron s-a decis să organizeze acest vot imediat ce va fi sigur că dispune de o majoritate suficientă în favoarea unei astfel de intervenţii militare. „Îmi voi prezenta argumentele şi sper ca un număr cât mai mare de parlamentari mă va sprijini”, a declarat premierul David Cameron.

Marţi seara, circa 4.000 de pacifişti au manifestat în faţa Parlamentului de la Londra, la solicitarea organizaţiei „Stop the War”, împotriva planului lui Cameron de a lansa lovituri aeriene în Siria împotriva grupării jihadiste Statul Islamic.

Londra este deja angajată în războiul din Siria prin informaţiile serviciilor sale secrete şi prin alimentarea cu carburant a avioanelor aliaţilor săi.


Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...