DAN IOAN POPESCU, mai sărac cu 200.000 de euro

27 Noi 2015
Fostul ministru al Energiei din guvernul Năstase, unul dintre băieţii extrem de deştepţi din energie, Dan Ioan Popescu este mai sărac cu 200.000 de euro, în urma unei decizii a ICCJ, care a decis definitiv şi irevocabil confiscarea a 200.000 de euro din averea lui DIP.

În urmă cu patru ani, fostul ministru şi soţia sa nu au putut justifica 4 milioane de lei din avere, demarâdu-se şi un proces. Apoi, dosarul a fost mutat la Curtea de Apel, unde a fost depusă o contestaţie, instanţa stabilind că suma care nu poate fi justificată este de 900.000 de lei.

În final, dupa ani buni, instanţa supremă a respins toate contestaţiile şi a decis să-i confişte fostului ministru suma de 900.000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...