Şefii ISU Bucureşti au ajuns la DNA! Ei sunt audiaţi în dosarul #Colectiv

Şefii ISU Bucureşti au ajuns la DNA! Ei sunt audiaţi în dosarul #Colectiv foto arhiva Vocea Valcii
În această seară de miercuri, 25 noiembrie 2015, şefii ISU Bucureşti au ajuns la sediul DNA central, acolo unde ei răspund întrebărilor procurorilor cu privire la dosarul Colectiv.

Potrivit stiripesurse.ro, conducerea demisă a ISU Bucureşti a fost chemată pentru audieri la DNA după dezvăluirile jurnaliştilor de la Gazeta Sporturilor, care au făcut dovada că şefii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti cunoşteau situaţia de la Clubul Colectiv încă dinainte de a se produce tragedia şi nu au făcut nimic. Ba mai mult, ei au şi minţit public în momentul în care au declarat că acel club nu se află în baza lor de date.

Astfel, se pare că la DNA au ajuns Mihai Guţă (inspector-şef), Orlando Şchiopu (prim-adjunct) şi Giani Aldoiu (adjunct), urmând ca procurorii să decidă dacă le aduc acuzaţii în acest dosar.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...