Dragnea la ÎCCJ: Mă consider nevinovat!

Dragnea la ÎCCJ: Mă consider nevinovat! Foto: Vocea Valcii
În dimineaţa zilei de luni, 23 noiembrie 2015, Liviu Dragnea – liderul PSD, a fost prezent la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) acolo unde s-a judecat apelul procurorilor în „Dosarul Referendumul”.

Liviu Dragnea are viaţă grea la ÎCCJ, el fiind nevoit să convingă un complet de 5 magistrați, condus de șefa instituției Livia Stanciu, de nevinovăţia sa. La termenul de luni, magistraţii au decis să amâne sentinței, nu înainte de a-l întreba pe şeful PSD dacă mai are ceva de adăugat la declaraţia dată în dosarul pe fond. Dragnea nu a spus decât o frază: "În continuare, precizez că mă consider nevinovat".

Reamintim că, Liviu Dragnea, a fost condamnat în primă instanţă la un an de închisoare cu suspendare pentru organizarea referendumului pentru demiterea şefului statului de atunci, Traian Băsescu.

Procurorii susţin că Liviu Dragnea, în calitate atunci de secretar general al PSD, ar fi transmis organizaţiilor judeţene o adresă în care solicita organizarea unei tombole cu premii, la care să participe alegătorii care s-au prezentat la referendumul din 29 iulie 2012.
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...